Santa Run Winschoten

Santa Run Winschoten

Santa Run WinschotenVorige week liep ik de Villa Pardoes Winter Run en morgen loop ik geheel onverwachts de Santa Run in Winschoten. Het parcours is ongeveer 2 kilometer en begint bij Cultuurhuis de Klinker.

Deze run zal ik als een herstelloopje moeten gaan lopen omdat ik nog steeds een beetje last van mijn kuiten heb na afgelopen zaterdag. Maar we zeuren niet en gaan ervoor!

Buurvrouw won!

Ja, Esther en ik doen mee omdat de buurvrouw via Facebook gewonnen heeft. Omdat ze zelf niet loopt had ze de kaarten aan Esther en Linda gegeven maar Linda moet helaas werken. Daardoor heb ik het geluk* dat ik mee kan doen.
*geluk of “ongeluk” dat is de vraag hahaha!

Als Santa door Winschoten

Er zullen veel deelnemers zijn en allemaal met een kerstmannen pak aan! Dat zal wel een ontzettend grappig gezicht zijn! Zoveel rennende kerstmannen die Winschoten onveilig zullen maken!

Goed doel

Ook de opbrengst van de Santa Run gaat naar een goed doel. Het goed doel is de kinderafdeling van het OZG. Van de opbrengst worden communicatiemogelijkheden aangeschaft zodat zieke kinderen vanuit het ziekenhuis contact kunnen hebben met onder andere klasgenootjes.

Hardlopen met Erik – Durf te gaan!