Verslag: Santa Run te Winschoten

Santa Run te Winschoten

Verslag: Santa Run te Winschoten

Vanmiddag om 16:00 uur was het zover: de Santa Run te Winschoten! Met ongeveer 300 andere kerstmannen en kerstvrouwen (jong en ouder) hebben we Winschoten onveilig gemaakt! Lees verder, het verslag: Santa Run te Winschoten…

Naar Winschoten

Esther en ik gingen al dan niet veel te vroeg op weg naar Winschoten. We hadden de kerstman pakken al aangetrokken. De voorpret was trouwens allang begonnen.

Het ging waarschijnlijk een prachtig gezicht worden al die rennende kerstmannen en vrouwen! Ja, dat was het ook wel!

We waren vroeg!

Natuurlijk waren we te vroeg in Winschoten bij Cultuurhuis de Klinker. Omdat het koud was waren we blij dat we naar binnen konden in plaats van in de kou te moeten wachten.

Ook maar even tijd genomen om een selfie te maken. Tja, dat hoort er ook bij zeker als bloggende hardloper.

Na niet al te lange tijd kwamen er meer deelnemers binnen druppelen maar buiten stonden er ook al wel een aantal! Het plein bij de Klinker kleurde in ieder geval mooi rood.

Tegen 15:30 uur ook maar naar buiten omdat de warming-up bijna ging beginnen.

De Santa Run zelf

De Santa Run zelf was prachtig, we hebben best wat gelachen onderweg! Toen ik in de winkelstraat liep had ik Esther achter mij gelaten en liep er zowaar alleen! Gelukkig wisten de meeste mensen van de Santa Run af en keken dan niet raar op. Hier en daar een aanmoediging, familie die je zien rennen… prachtig!

Nog een paar bochten, klein stukje en daar was de finish! 2 kilometer in 12 รก 13 minuten. Het ging niet om de tijd maar vooral om de lol! Weer een mooie medaille erbij is ook leuk!

Hierbij nog een paar foto’s na de finish:

Tot slot

Tot slot willen Esther en ik nogmaals onze buurvrouw Monica hartelijk bedanken voor het winnen van de startnummers en dat wij deze mochten hebben. Het was leuk en best voor herhaling vatbaar! Misschien volgend jaar, wie weet!