Villa Pardoes Winter Run

Villa Pardoes Winter Run
Geschatte leestijd: 3 minuten

Villa Pardoes Winter Run

Bron: Facebook pagina van Villa Pardoes

Na de 4 mijl van Groningen staat het volgend evenement alweer op de agenda namelijk de Villa Pardoes Winter Run! Op 8 december doe ik mee aan de 6 kilometer en de 600 meter family run & walk! Been voor been, voet voor voet voor het goede doel!

Dit jaar organiseert Villa Pardoes samen met Stichting GoRun de eerste editie van de Villa Pardoes Winter Run. Op zaterdag 8 december 2018 zal tijdens de 2e editie van het Anton Pieck Festijn in Kaatsheuvel een sfeervolle sponsorloop worden georganiseerd. Tijdens deze run langs de Efteling, loop je natuurlijk ook door de tuin van Villa Pardoes waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers. Doe ook mee en steun door jouw deelname Villa Pardoes!
[Bron: villapardoesrun.nl]

Het goede doel

Villa Pardoes is onvergetelijk

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.
[Bron: villapardoesrun.nl/het-doel]

Sponsoren

Toen wij de Villa Pardoes Winter Run voorbij zagen komen op Facebook waren wij gelijk enthousiast! Dit lijkt ons een hele leuke run om aan mee te doen. Het doel en nut van deze run greep ons aan en willen wij daarom graag ondersteunen!

Ondanks dat wij een “gezond gezinnetje” zijn kunnen anderen dat helaas niet zeggen. Voor de kinderen met een ernstige en vaak levensbedreigende ziekte zet ik graag mijn beste beentje voor, been voor been, voet voor voet, 6 kilometers lang!

Om mij aan te moedigen hoef je niet langs de weg te gaan staan maar vraag ik je om een klein bedrag te sponsoren. Niet voor mij maar voor de kinderen die even een moment nodig zijn zonder ziekenhuis, prikjes en pijn! Voor een moment van blijdschap en geluk! villapardoesrun.nl/erik-sol

Family Run & Walk

Esther, Eline, Elvin en ik lopen ook de Family Run & Walk van 600 meter.
Sponsoren? villapardoesrun.nl/familie-sol

Hardlopen met Erik – Durf te gaan!