1e Villa Pardoes Winter Run

Geschatte leestijd: 2 minuten

1e Villa Pardoes Winter Run

Afgelopen weekend hebben wij mee gedaan aan de 1e Villa Pardoes Winter Run. De run was in Kaatsheuvel tegelijkertijd met het Anton Pieck Festijn. Het was een goed georganiseerd evenement!

Koud was het wel!

Het weer speelde niet echt vlekkeloos mee, het waaide stevig en af en toe een sputter die naar beneden viel. Koud was het wel maar dat mocht de pret niet drukken. Na mijn 6K had ik het niet zo koud meer maar moest nog wel even wachten tot de 600m Familiy Run & Walk. Dan koel je wel af!

De 6 kilometer voor Villa Pardoes!

1e Villa Pardoes Winter RunIk deed mee aan de 6 kilometer en daardoor kwam ik door het Villa Pardoes huis waar dit evenement om te doen was. Met deze run werd geld ingezameld voor het Villa Pardoes huis waar ernstig zieke kinderen even mogen ontsnappen aan het ziek zijn en bij behorende ellende. Ik liep de 6 kilometer voor Villa Pardoes met extra sponsorgeld van €105,00!

De 600 meter voor Villa Pardoes!

Ook liep ik met Esther, Eline en Elvin de 600 meter voor Villa Pardoes samen als team. Elvin ging als een speer en daarom ging ik met hem mee. Eline kwam even bij ons maar hield dat niet vol en daardoor kwam zij samen met Esther over de finish!

De uitslagen:

Filmpje:

Mijn filmpje… Klik hier

Sponsors bedankt!

Iedereen die ons heeft gesponsord hartelijk dank! Het totaal bedrag voor Villa Pardoes is ruim €105.000,00 geworden! Daar liepen wij voor maar natuurlijk ook voor ons zelf!