Sightseeing Run Veendam 2018

Sightseeing Run Veendam 2018

Hierbij het verslag van de Sightseeing Run Veendam 2018! Wat was het weer een ervaring! Het was weer geweldig om deel te nemen aan dit evenement!

 

5e editie

Sightseeing Run Veendam 2018Dit jaar was de 5e editie van de Sightseeing Run Veendam en hebben ook de kinderen mee gedaan. Eline en Elvin en Sem deden mee aan de Kidsrun en liepen 1 kilometer. Esther en Linda liepen met ze mee en deden daarna samen de 5 kilometer. Ik heb de 10 kilometer gelopen en dat heb ik geweten!

Het was warm!

Met een graad of 25 en veel zon was het warm om te lopen. Daar kreeg ik dan ook na een kilometer of 5 last van. Het was warm! Op de route waren vier waterpunten en daar moest ik wel gebruik van maken omdat ik een droge mond kreeg. En dat was ook een nieuwe ervaring maar gelukkig was er water om de mond te spoelen.

Mooie route

Het was een mooie route met gelukkig niet zoveel trappen als dat ze zeiden. Een paar leuke “obstakels” waren de treinwagon en het Doe Museum. Twee keer kwam ik door Theater vanBeresteyn en daar waren ook de trappen! Heerlijk als je zo ongeveer een zombie bent!

Op de route waren verschillende muziek punten en veel mensen die je even aanmoedigden! Dat vond ik dit keer een erg prettige bijkomstigheid omdat je dan weer een boost krijgt en door kan gaan! Mensen bedankt daarvoor!!

Met de camera

De hele route heb ik met de camera opgenomen. Om met jullie te delen maar ook voor mezelf. Tijdens het lopen zie je niet alles en zeker als je warm en moe bent ontgaan je (te) veel dingen. Dus de video is een leuke aanvulling bij dit bericht. (zie: video) Waarschijnlijk was ik de enige met een action camera maar dat boeit me niet! Dit was mijn wens, en het was toegestaan! Dus heb ik een mooie herinnering aan de 5e editie van de Sightseeing Run!

Video

De video bestaat uit 3 delen en staan uiteraard op mijn youtube kanaal. (Abonneer a.u.b. voor meer!) Maar hier zijn de delen ook te bekijken. (Let op: een dik uur kijkplezier!)

Hardlopen met Erik – Durf te gaan!